Recension: Fans!, Förföljda

Jag gillar ju som sagt fotboll och det går bra att matcha med läsning för det finns ju många fotbollsböcker. Nu har jag läst ännu en fotbollsbok och snart kommer jag att läsa flera. 

Noel är Hammarbyare. Han är kär i Tove, en tjej på gården som är riktigt bra på fotboll. Noel spelar också fotboll men är inte lika bra som Tove. De gillar varandra men det finns ett problem. Tove är AIK:are och hennes pappa är en av de viktigaste spelarna i AIK. Själv spelar hon också i AIK. Noels bror Tobbe gillar inte att Noel hänger med AIK:are. Toves pappa tycker inte heller om att Tove träffar Noel. Så de kan inte träffas men inte heller sluta tänka på varandra.
Boken är skriven med väldigt korta kapitel, ungefär en och en halv sida. Tove och Noel turas om att berätta, så vartannat kapitel handlar om Tove och vartannat om Noel. Jag har aldrig själv upplevt ett sånt derby som det är mellan Hammarby och AIK men det är beskrivet på ett sätt som verkar verkligt.

aviary-image-1444070359882[1]
Detta är en trilogi men jag hoppade rätt in i andra boken och förstod ändå handlingen utan problem. Den första boken heter Motståndararna och den tredje heter Uppgörelsen.
En spännande och bra bok om hur svårt allt kan bli, bara för att man hejar på olika fotbollslag. Jag rekommenderar denna!

Förföljda
Författare: Arne Norlin & Andreas Palmaer
Serienamn: Fans!
Nummer i serien: 2
Antal böcker i serien: 3
Genre: Fotboll, Ungdomar

Annonser

Författare: lakritsboken

En tonåring som gillar att läsa. Och träna. Och se på film. Och skriva. Och en massa andra saker.

One thought on “Recension: Fans!, Förföljda”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s