Recension, Arvet efter dig

När författaren till Livet efter dig fick veta att många undrade hur det egentligen gick för Lou valde hon att skriva en fortsättning. Vilket jag tackar och bockar för ;). Jojo Moyes har också skrivit Etthundra mil. Spoiler alert på handlingen om ni inte har läst Livet efter dig!

Lou jobbar på en bar på flygplatsen. Hon bor ensam i en lägenhet och har skuldkänslor över att hon inte lyckades få Will att stanna i livet. Men hon får också tampas med nya överraskningar. I Wills brev skrev han att han ville att hon ska leva fullt ut. Men hur ska Lou lyckas med det?

I Livet efter dig var det ofta som tårarna rann, men Arvet efter dig är inte alls lika sorglig på det sättet. Men ändå en mycket fin berättelse! En del gillar inte att det förs in nya karaktärer i en uppföljare, men jag gillar det eftersom handlingen då kan föras framåt och bli intressant, utan att fokus från gamla karaktärer försvinner. Jag utelämnar större delen av handlingen och det tillkom faktiskt en del överraskningar. Språket är förstås underbart och Jojo Moyes håller mig fastklistrad i sin historia. Humor, allvar och kärlek är blandat i en varm bladvändare!  Rekommenderas varmt till den som läste Livet efter dig och inte vill släppa Lou riktigt än!

Det verkar som att åtminstone några av er läst Jojo Moyes. Har ni någon favorit? Kan ni rekommendera någon till mig? 🙂aviary-image-1458233123744[1]

Titel: Arvet efter dig
Författare:
Jojo Moyes
Serienamn:

Nummer i serien:
2
Antal böcker i serien:
2
Sidor:
403
Originalspråk: Engelska
Genre: Roman
Finns bl.a på: adlibriscdonbokus

Annonser

Författare: lakritsboken

En tonåring som gillar att läsa. Och träna. Och se på film. Och skriva. Och en massa andra saker.

6 reaktioner till “Recension, Arvet efter dig”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s