Hej, förlåt och tack.

Hej kära vänner och bloggläsare! Hej och förlåt och tack.

Hej. Trevligt att ha dig här, trots att jag inte lagt ut något på månader. Förlåt för det. Förlåt för att jag bara försvann. Det blir så ibland. Livet blev stressigt och bokrecensioner kändes mer som ett måste som jag tvingade ur mig än ett nöje. Gnistan försvann.

Efter att bloggen blivit liggande ett tag, när tanken på att uppdatera designen och finna glädjen i bloggandet igen sakta tonat ut har jag istället funderat på vad jag ska göra med min lilla sida. Radera? Ha kvar? Låsa? Efter ytterligare en mängd tid tog jag tag i det och låste den (= gjorde sidan privat). Sedan dess har visningarna naturligt dalat (inte för att jag någonsin gjort detta för visningar, men det är inte det viktiga här) men, och nu till tack-delen, flera av er har bett om tillstånd att visa sidan. Trots att jag totalt skjutit bloggen åt sidan och inte uppdaterat verkar det som att några fortfarande är intresserade. Tack för det.

Tack till alla er som under hela min bloggghistoria delat, likeat, kommenterat. Tack till er som skickat boktips, diskuterat och stöttat. Det har betytt så otroligt mycket för mig. Jag är väldigt tacksam över att jag tog mod till mig och prövade att blogga. Jag har utvecklats under den här tiden och det syns om en tittar tillbaka här på sidan. Tack.

Men nu då? Nu ska jag försöka hitta nya guldkorn att läsa, tid, ork och energi att skriva – så att idéer blir mer än bara en rubrik. Kanske kommer jag någon gång känna ett pirr i fingrarna så att jag bara måste lägga ut något här. Kanske händer det imorgon, kanske om ett halvår, kanske aldrig. Jag kan inte garantera att bokskapetblog kommer vara öppen i framtiden, jag ska tänka och sen göra det som känns bäst.

Tack kära vänner. Ta hand om er, puss och kram.

Annonser

Författare: lakritsboken

En tonåring som gillar att läsa. Och träna. Och se på film. Och skriva. Och en massa andra saker.

One thought on “Hej, förlåt och tack.”

  1. Känner helt igen mig i vad du skriver! Ibland kommer bara livet i vägen för vissa saker som helt enkelt inte känns lika roliga längre. Ingenting löser sig av att tvinga sig själv att göra saker, vilket du också verkar ha kommit till insikt med. Så fokusera på att göra det som känns bäst för stunden, och gör det som du känner för att göra.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s